Radio SWH Gold programmu papildina sabiedrībā zināmu cilvēku muzikālā izlase

Radio SWH Gold programmu papildina sabiedrībā zināmu cilvēku muzikālā izlase

2021. gada 25. oktobris

Sākot ar 2021. gada zelta rudeni un arī turpmāk, Radio SWH Gold ēteru papildina arī “Ar dziesmu par dzīvi” raidījuma viesu, sabiedrībā zināmu un tautā mīlētu personību muzikālā izlase.

Katru piektdienu Radio SWH raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” viesi izvēlas vairākus sirdij tuvus skaņdarbus, par kuru ienākšanu savā dzīvē viņi stāsta raidījumā. Turpmāk šie skaņdarbi tiks atskaņoti ne tikai raidījumā, bet nodoti arī radio SWH Gold ēteram un tā klausītājiem.

“Varam droši sacīt, ka Radio SWH Gold no šodienas iemūžina kultūrvēsturisku mantojumu savā ēterā – tā ir mūzika, kas radošas, veiksmīgas un spēcīgas personības pavada ikdienā – gan priekos, gan bēdās. Unikāls radio stacijas formāts. Te ir dzirdama mūzika neatkarīgi no stila, vecuma un žanra. Tas ir pirmais bezformāta radio – Mūzika zelta vērtē,” atzīst Radio SWH grupas vadītājs un raidījuma “Ar dziesmu par dzīvi” dibinātājs, autors Jānis Šipkēvics.

Šobrīd savu muzikālās pēdas nospiedumu radio SWH Gold ēterā atstāja nesenie “Ar dziesmu par dzīvi” viesi – Latvijas izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece, hip-hopa izpildītājs un šovmens Jānis Krīvēns (Krivenchy) un “Roche Latvija” direktors Dr. Rauls Vēliņš. Parēķiniet, cik dalībnieku 28 gados ir paviesojušies šajā raidījumā.

Radio SWH GOLD ir radio, kas drosmīgi apgāž jebkurus pasaulē definētos radio formātus – unikāls muzikāls kokteilis, lielākā skaņdarbu izlase un nemitīgi pārsteigumi hitu dažādībā.

Līdzās Bītliem var skanēt “Melanholiskais valsis”, tad Nazareth vai kora dziesma, Kīts Emersons vai Dua Lipa, Metallica vai hiphops. Radio SWH Gold ir iemīļojuši mūzikas gardēži, kas spēj novērtēt dažādu žanru un laikmetu muzikālās pērles.

Radio SWH Gold No 2014. gada 13. februāra ir neatņemama AS Radio SWH saimes sastāvdaļa. AS Radio SWH grupā šobrīd ir Radio SWH, Radio SWH+, Radio SWH Rock, Radio SWH Spin un Radio SWH Gold .

Radio SWH Gold ir dzirdams Rīgā un tās apkārtnē frekvencē 90.0 FM, savukārt interneta vietnē www.radioswhgold.lv tas skan visā pasaulē.